Bandırma'nın Basın Yolculuğu” görücüye çıktı

 Bandırma

Bandırma'nın Basın Yolculuğu” isimli kitabın tanıtımı ve imza günü yapıldı.





“Bandırma’nın Basın Yolculuğu” isimli kitabın tanıtımı ve imza günü yapıldı.


24. Uluslar arası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali programı içinde, belediye nikah salonunda gerçekleşen imza gününde, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından kaleme alınıp, sponsorluğunu Banvit A.Ş.’nin yaptığı belgesel nitelikli kitap, okurlarla buluştu.

Kitap tanıtımı ve imza gününde CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkanı Sedat Pekel, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, CHP Bandırma İlçe Başkanı Metin Ok, Vatan Gazetesi yazarı Mustafa Mutlu, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şube Başkanı Melih Çınar ve kalabalık bir topluluk katıldı.


Kitabın yazarları Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen, özenli bir çalışma dönemi sonucunda hazırladıkları bu kitabın, bu alanda bir ilk olup, gelecek için kaynak niteliğini taşıdığına dikkati çektiler. Balıkçı ve Pesen, yaygın ve yerel gazeteciliğin basın ilke ve ahlakına uyulması açısından birbirinden ayrı düşünülemeyeceğine vurguda bulunurken, “Gazetecilik, ancak bu doğrultuda gerçekleştirilirse toplumun gereksinmelerine yanıt verebilir” değerlendirmesinde bulundular.

Konuşmaların ardından gazeteci Önder Balıkçı’ya plâketini CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Ahmet Pesen’e , Vatan Gazetesi yazarı Mustafa Mutlu ve kitabın grafik tasarımını yapan Nevzat Şen’e ise CHP İlçe Başkanı Metin Ok verdi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı